فقط یک نگاه...

فردا روشن تر از انست که چراغ های روشن از شب پیش را روشن نگه داریم...

۲.خواص انگور:

1. مصرف انگور با پوست آن توصیه می شود زیرابیشتر ویتامینها و نمکهای معدنی انگوربلافاصله در زیر پوست آن جای دارد.

 

2.بهترین زمان مصرف انگور سفید در هنگام صبح است زیرا انگور سفید ویتامینهای بیشتری داشته و ویتامینها در معده خالی بهتر جذب می شوند.

3.بهتر است انگور قرمز و سیاه را در هنگام غروب مصرف کنید زیرا این نوع انگور ، مواد تخمیری بیشتر داشته و هنگام غروب زمان مناسبی جهت هضم آنها می باشد.

4.افرادی که می خواهند چاق شوند می توانند یک لیوان صبح و یک لیوان عصر،آب انگور بخورند.

5.انگور در معالجه ی بیماریهای لاغری ،کم خونی ،سل ریه ،یبوست ، سیاه سرفه اثر شفا بخش دارد.

6.برخی پزشکان معتقدند آب انگور ، شیر نباتی است که مواد غذایی آن به مراتب بیش از شیر حیوانی است.

7.کشمش بیش از انگور تولید انرژی می کند و مصرف آن نرم کننده ی سینه و خلط آور است.

8.انگور در زدودن غم و اندوه و بی تابی شدید مؤثر است .

9.خوردن آب سرد بلافاصله پس از خوردن انگور برای معده زیان آور است.

10.خوردن انگور سبز و نارس باعث اختلال معده می شود .

11.مصرف آب انگور برای بیماران مبتلا به دیابت مضر است.

12.مصرف زیاد انگور ایجاد دل پیچه و اسهال ساده میکند بنابراین در خوردن آن نباید افراط کرد.

13.انگور بر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است .
14.اخلاط بدن را متعادل می کند .
15.بسیار مقوی و مغذی است .
16.خون را تصفیه می کند .
17.سینه و ریه را صاف و تمیز می کند .
18.برطرف کننده یبوست است .
19.انگور برای درمان ورم معده و روده مفید است .
20.در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است .
21.برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می شود .
22.برای درمان نقرس بسیار مفید است .
23.آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .
24.انگور بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریک ، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاک کنند . اینگونه اشخاص باید در هر فهته بمدت 2 روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند بدین ترتیب که هر دو ساعت یکبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند . مقدر مصرف روزانه تقریبا 2 کیلو گرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف کنند فقط می توانند آب بنوشند .
25.رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و واسیر نیز مفید است .
26.برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن کردن رنگ پوست ، آب انگور تازه را با یک تکه پنبه بصورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیمگرم محتوی کمی جوش شیرین بشوئید .
27.زیاده روی در مصرف آّب انگور بطور مداوم ایجاد سنگ کلیه می کند .
28.روغن هسته انگور گرم کننده بدن است ، این روغن ضد یبوست می باشد . از آن برای نقاشی و تهیه صابون نیز استفاده می شود.
-خواص طبی هسته انگور:

هسته انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است :
1.دارای تانن است بنابراین قابض است .
2.اسهال را برطرف می کند .
3.ترشح ادرار و اسپرم را کم می کند .
4.گرد هسته انگور را برای درمان به مسلولین می دهند .
5.هسته انگور برای آنهایی که مثانه و کلیه ضعیف دارند مضر است .
خواص طبی پوست انگور:
 
پوست انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است :
1.پوست انگور را خشک کرده و می سوزانند خاکستر بدست آمده را برای درمان اکثر زخم ها استفاده می شود .
2.پوست انگور دیر هضم است و بهتر است که در موقع خوردن پوست آنرا بیرون آرود .
-خواص طبی غوره:

غوره که بانگلیسی Un-ripe grape نامیده می شود از نظر طب قدیم ایران سردو قابض است :
1.در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .
2.آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .
3.بیماری اسکوربوت که بعلت کمی ویتامین C در بدن می باشد با آب غوره درمان می شود .
4. آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .
5.در دفع زردی موثر است .
6.خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند .
7.حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند .
8.آب غوره تقویت کننده کبد است .
9.برای برطرف کردن ورم گلو آب غوره قرقره کنید .
10.برای دفع کرم و روده و تقویت معده باید بمدت پنج روز آش آب غوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید البته در اینمدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید .
11.آب غوره درمان کننده پا درد و کمر درد می باشد . برای معالجه میتوان بمدت دهروز آش آب غوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در اینمدت اجتناب کرد .
12.ترشی غوره نیز معالجه رماتیسم و سیاتیک است .
-خواص طبی برگ مو:
1.برگ مو قابض است .
2.دم کرده برگهای جوان مو اسهال خونی را برطرف می کند .
3.برای خونریزیها مفید است .
4.در رفع نقرس و زردی موثر است .
5.استفراغ را برطرف می کند .
6.در رفع اختلالات گردش خون مربوطه به دوره بلوغ و یائسگی موثر است .
7.هنگامیکه پوست صورت قرمز می شود و ملتهب است خوردن دم کرده آن اثر مفید درد .
8.گرد برگهای جوان و خشک شده مو ، اثر خوبی در رفع خونریزیهای رحیم و خون آمدن از بینی درد .
9.برای برطرف کردن سرمازدگی دست و پا جوشانده برگ مو را تهیه کرده و دست و پا را بمدت 15 دقیقه در آن قرار دهید .
10.برای تهیه دم کرده برگ مو ، مقدر 15 تا 20 گرم برگ مو را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید 10 دقیقه بماند .
11.از دم کرده برگ مو می توان برای شستشوی چشم در مورد ورم ملتحمه استفاده کرد .
12.دم کرده برگ مو برای رفع واریس مفید است .
.13دانه دانه خوردن آن گواراتر است و اندوه را میزداید بخصوص سیاه آن بهتر است

-غوره:

 

غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست‌. هم چنین اگر با سالاد میل شود برای لاغر کردن سودمند است. سعی کنید غوره خالی را نخورید چون روی معده اثر سوء می‌گذارد.همچنین خانم‌های باردار از خوردن غوره زیاد خودداری کنند، چون غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنین شود‌.

-خواص کشمش:

 

 کشمش تقویت کننده بدن است و اگر آن را مانند چای دم کنید و بنوشید، برای نرم کردن سینه و درد گلو مفید است‌.

کشمش میوه‌ای است که از خشک کردن انگور بوسیله نور خورشید و یا طی فرایند شیمیایی حاصل می‌شود. کشمکها بسیار کوچک هستند، پوستی چروکیده و مزه‌ای شیرین دارند. کشمشها با توجه به نوع آنها رنگهای متفاوتی دارند.

1.حمایت آنتی اکسیدانی از فنولها:

دیده شده است که فنولهایی که در میوه ها یافت می‌شوند، فعالیتهایی آنتی اکسیدانی دارند و از تخریبهای سلولی که در بدن رخ می‌دهند و پایه‌ای اکسیژنی دارند جلوگیری می‌نمایند.

فلاونولزی (نوعی از فنول که از خانواده فلاونوئید می‌باشد)  در کشمش وجود دارد و طی فرایند تبدیل انگور به کشمش کمتر می‌شود.

2.بروم برای سلامت استخوانها

اگر چه خیلی کم از خواص بروم شنیده ایم، اما باید بدانیم که بروم ماده معدنی است که رابطه‌ای مستقیم با سلامتی دارد و در سلامت استخوان زنان نقش عمده‌ای ایفا می‌کند. بروم ماده‌ای است که برای تبدیل استروژن و ویتامین D به شکلهای فعال آنها، مورد نیاز است. بعد از یائسگی در زنان میزان استروژن کاهش می‌یابد و باعث حساس شدن استخوانها می‌گردد تا آنجا که هورمون پاراتیروئید دستور به برداشت کلسیم از استخوانها را می‌دهد.

مطالعات نشان داده است که بروم از آرتروز استخوانی و پوکی استخوانها جلوگیری می‌کند و تاثیرات مفید  استروژن درمانی در زنانی که به سن یائسگی رسیده‌اند را افزایش می دهد. کشمش بین 50 میوه ایست که حاوی بروم می‌باشد.

 3.کشمش سلامت دندان و لثه را افزایش می‌دهد

کشمشها با اینکه شیرین و چسبنده هستند اما باعث خراب شدن دندانها و بیماریهای لثه نمی‌شوند بلکه سلامت آنها را بهبود می‌بخشند. یکی از موادی که در کشمش وجود دارد به نام اسید اولنولیک،‌  برای از بین بردن باکتریهایی که باعث خراب شدن دندانها می‌شوند و همچنین بیماریهای مربوط به دندان  ، بسیارموثر می‌باشند.

کشمش علاوه بر شکر، حاوی فروکتوز و گلوکز نیز می‌باشد که بر خلاف ساکاروز که عامل اصلی بیماریهای دهانی است هیچ دخالتی در خراب شدن دندانها ندارند. بنابراین سعی کنید در غذاهای روزانه خود کشمش مصرف نمایید. کشمش علاوه بر فوایدی که گفته شده از مبتلا شدن به کم‌سویی چشم در بزرگسالان نیز جلوگیری می‌نماید. 
 

+نوشته شده در 89/05/31ساعت2:26توسط پگاه | |